Beauty MakeUp Artist

Termenul “ MakeUp ” provine de la verbul compus “to Make up”;  Folosit inca din 1808 pentru a exprima maniera in care diferite materiale sau produse sunt aplicate sau utilizate.

Astfel, un MakeUp Artist CERTIFICAT trebuie sa cunoasca si sa poata executa orice tip de aplicare a unuia sau a mai multor produse, cu scopul realizarii unui machiaj de infrumusetare sau a unui machiaj special conform fenotipului si al scenariilor dorite in realizarea machiajelor de zi cu zi, pentru evenimente, sedinte foto, filmari, teatru, televiziune, prezentari de moda, etc.

 • Tipurile de machiaj cunoscute ca si machiaj retro, machiaj glamour, machiaj pin up, machiaj banana inchisa/deschisa s.a. sunt de fapt lookuri care au fost in trend la un moment dat, sau metode de camuflare a unor defecte. Astfel, lectiile de istorie a machiajului pun bazele aplicarii trendurilor actuale sau viitoare.

  Ce vei mai invata in cadrul acestui curs Certificat de MakeUp Artist?

  CE, CAND, CUM si IN CE FEL sa folosesti multitudinea de ustensile si produse profesionale de machiaj, astfel incat sa iti dezvolti propriul stil si de ce nu, propriile tehnici de machiaj. Mai mult decat atat, vei primi GRATIS un cadou la alegerea fiecarui modul: Lectia de Comunicare Eficienta sau Lectia Tehnici de vanzari in servicii sau Lectia de Personal Branding, notiuni pe care orice specialist trebuie sa le cunoasca si sa le aplice indiferent de activitatea pe care o are in vedere, fie ca Beauty Specialist, Freelance Artist, MakeUp Artist intr-un salon sau MakeUp Artist in televiziune.

MakeUp

Beauty MakeUp Artist

TeSa, “Scoala afacerii tale” cum ne place noua sa o numim, a inteles nevoia ta de beneficia de cursuri sau workshopuri de specialitate care sa fie macar la acelasi nivel cu asteptarile tale.

Stim ca iti doresti sa poti alege un curs sau un workshop, la finalul caruia sa ai siguranta si increderea necesara pentru a merge pe calea succesului tau personal. Noi ne propunem sa iti aratam, explicam si exemplificam toate uneltele de care TU ai nevoie pentru a merge pe drumul pe care ti-l doresti.

Despre ce unelte vorbim? Despre notiunile FUNDAMENTALE ce tin de bun simt, estetica, dezvoltare personala si profesionala ca specialist in una dintre cele mai mari industrii la nivel mondial, si nu in ultimul rand, despre conceptul de frumusete in zilele noastre, perceput si inteles diferit de fiecare dintre noi.

Daca iti doresti un curs intensiv de machiaj, ce are la baza programa cursului de calificare ca Make-up Artist acreditat de ANC, acesta este variant potrivita pentru tine.

Ce inveti la acest curs:

 • Anatomie faciala;
 • Volumetrie faciala;
 • Colorimetrie – tehnica anotimpurilor;
 • Intelegerea normelor igienico-sanitare;
 • Ustensile si produse – pentru ce, cum, cand si in ce fel le folosim;
 • Baza de machiaj si cei 4C functie de fenotip;
 • Intelegerea si corectarea afectiunilor dermatologice/morfologice prin diferite tehnici de machiaj;
 • Tehnici de realizare a machiajului de tip Smokey Eyes;
 • Tehnici stilizare si corectare sprancene · Istoria Machiajului (include trendurile anilor ’20, ’50, ‘60’, ’80, 2000, 2010, si trenduri actuale) · Tehnici desen Face Chart;
 • Realizarea Machiajului Special (editorial, fantezie) · Machiajul de Mireasa (de la gestionarea costurilor la machiajul final).

+ BONUS Lectie Comunicare Eficienta sau Tehnici de vanzari in servicii


Durata curs: 40 de ore


Pret: 3500 Lei


Grupa: maxim 7 persoane

Conditii minime de acces

 • Studii minime – invatamant minim obligatoriu

Acte necesare

 • Act de identitate

Certificarea

 • La terminarea cursului Beauty Makeup Artist veti obtine diploma TeSa – Scoala Afacerii Tale

Te rugam apasa LIKE si SHARE! Multumim.