Telefon: 0734 023 322 | Adresa: Str. Furtunei nr 38, Sector 6 , Bucuresti | E-mail: cursuritesa@gmail.com

jamie-street-319040

Master MakeUp Artist

Termenul “Makeup” provine de la verbul compus “to Makeup”, folosit inca din 1808 pentru a exprima maniera in care diferite materiale sau produse sunt aplicate sau utilizate, pentru a obtine un anumit rezultat dorit.

Astfel, un MakeUp Artist CERTIFICAT trebuie sa cunoasca si sa poata executa orice tip de aplicare a unuia sau a mai multor produse, cu scopul realizarii unui machiaj de infrumusetare sau a unui machiaj special conform fenotipului si al scenariilor dorite in realizarea machiajelor de zi cu zi, pentru evenimente, sedinte foto, filmari, teatru, televiziune, prezentari de moda, etc.

 • Tipurile de machiaj cunoscute ca si machiaj retro, machiaj glamour, machiaj pin up, machiaj banana inchisa/deschisa s.a. sunt de fapt lookuri care au fost in trend la un moment dat, sau metode de camuflare a unor defecte. Astfel, lectiile de istorie a machiajului pun bazele aplicarii trendurilor actuale sau viitoare.

  Ce vei mai invata in cadrul acestui curs Certificat de MakeUp Artist?

  CE, CAND, CUM si IN CE FEL sa folosesti multitudinea de ustensile si produse profesionale de machiaj, astfel incat sa iti dezvolti propriul stil si de ce nu, propriile tehnici de machiaj. Mai mult decat atat, vei primi GRATIS un cadou la alegerea fiecarui modul: Lectia de Comunicare Eficienta sau Lectia Tehnici de vanzari in servicii sau Lectia de Personal Branding, notiuni pe care orice specialist trebuie sa le cunoasca si sa le aplice indiferent de activitatea pe care o are in vedere, fie ca Beauty Specialist, Freelance Artist, MakeUp Artist intr-un salon sau MakeUp Artist in televiziune.

Master Make-Up Artist

Acest curs este destinat tuturor celor care au deja o certificare de Machior si doresc sa aprofundeze si sa se dezvolte in mod continuu.

TeSa, “Scoala afacerii tale” cum ne place noua sa o numim, a inteles nevoia ta de beneficia de cursuri sau workshopuri de specialitate care sa fie macar la acelasi nivel cu asteptarile tale.

Stim ca iti doresti sa poti alege un curs sau un workshop, la finalul caruia sa ai siguranta si increderea necesara pentru a merge pe calea succesului tau personal. Noi ne propunem sa iti aratam, explicam si exemplificam toate uneltele de care TU ai nevoie pentru a merge pe drumul pe care ti-l doresti.

Despre ce unelte vorbim? Despre notiunile FUNDAMENTALE ce tin de bun simt, estetica, dezvoltare personala si profesionala ca specialist in una dintre cele mai mari industrii la nivel mondial, si nu in ultimul rand, despre conceptul de frumusete in zilele noastre, perceput si inteles diferit de fiecare dintre noi.

Din acest motiv am creat cursuri si workshopuri diferite, functie de nevoile tale.

Ce inveti la acest curs:

 • Recapitulam notiunile de colorimetrie functie de fenotip;
 • Ne jucam cu volumetria si estetica faciala realizand machiaje speciale;
 • Machiaje conceptuale si inspirationale;
 • Cum sa realizezi fotografia perfecta pentru portofoliul tau personal – de la tehnica machiajului, lumini, culori si altele.

Durata curs: 18 ore

Pret: 1200 Lei

Grupa: maxim 5 persoane.

Conditii minime de acces

 • Varsta minima – 16 ani
 • Studii minime – invatamant minim obligatoriu
 • Curs de machiaj (minim nivelul de baza)

Acte necesare

 • Copie dupa Act de identitate

Certificarea

 • La terminarea cursului Master Makeup Artist se va elibera diploma ‘TeSa – Scoala Afacerii Tale’