Telefon: 0734 023 322 | Adresa: Str. Furtunei nr 38, Sector 6 , Bucuresti | E-mail: cursuritesa@gmail.com

pete-bellis-400097

Prima impresie conteaza si a doua te defineste!

“Investeste in tine!”

este cheia succesului tau personal!

Scoala afacerii tale! – Un concept, multe idei, nenumarate proiecte – care te vor sustine in actiunile tale antreprenoriale.

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, draga cititorule, inseamna ca esti ca noi, dornic de (auto) cunoastere, de experiente inteligente si de cautare in adancul sufletului si mintii tale dar si preocupat de imaginea ta exterioara.

Aceasta scoala a luat nastere ca urmare a pasiunilor noastre pentru frumosul interior si exterior, o zona care nu este niciodata suficient exploatata, o zona in care si tu, cititorule, te regasesti

Venind din domenii total diferite, domeniul educational, domeniul bancar, domeniul asigurarilor, domeniul IT&C, domeniul afacerilor externe si din cel de management si marketing, am gasit un numitor comun, dorinta de a crea o scoala unde Frumusetea se impleteste cu Inteligenta.

Cand trebuie sa vorbesti in fata unui auditoriu, cu un client sau chiar si in fata colegilor te intrebi daca prezentarea este succinta si relevanta sau daca ideile tale sunt corect intelese, daca le poti comunica celorlati, daca iti poti stapani emotiile dar si daca tinuta, machiajul sunt in armonie cu tema, locul si tipul persoanelor carora te adresezi.

Îți trebuie doar o zecime dintr-o secundă pentru ca cineva sa-si formeze o prima impresie despre tine, dar, aceasta, completata cu frumusetea interioara, cu increderea de sine, cu un mesaj comunicat corect te va face sa fii aproape perfect.

“TeSa – Scoala Afacerii Tale” este locul unde intr-un ambient relaxant si o atmosfera prietenoasa intalnesti traineri cu vasta experienta profesionala, aptitudini oratorice si pedagogice care sunt pregatiti sa iti ofere raspunsuri la toate intrebarile tale, sa te consilieze in indeplinirea visurilor tale. Fie ca e vorba de machiaj, manichiura, unghii si gene false sau de tehnici de prezentare, comunicare eficienta, protocol si eticheta, trainerii “TeSa – Scoala Afacerii Tale” sunt specializati si apreciati in cursurile pe care le sustin.

Obiectivul scolii “TeSa – Scoala Afacerii Tale” si al trainerilor parteneri este ca TU sa practici cu succes si sa folosesti eficient tot ceea ce ti-ai dorit!

Te asteptam sa ne cunoastem personal si pana atunci, nu uita,

“Investeste in tine!”este cheia succesului tau personal!

Echipa Tesa